Developed by JoomVision.com


Questionary

Do you like our service ?
 
Производи PDF Печати Е-пошта

ИНТЕР ДРВО ТРЕЈД е генерален застапник за увоз на егзотична резана граѓа за производство на мебелен ентериер – комоди, кујни, регали, врати, за степеници и прозорци како и челично дрво за покрај базени.

На располагање ја имаме следната граѓа:

  1. 1.Меранти од Малезија за производство на прозори и врати и тоа :

a) Меранти елементи профил 72x86 и 72x125 во должина од 0,70 cm, 0,80cm, 100cm,110cm,120,140cm,160cm,170cm,180cm,190cm,200cm,210cm,220cm,230cm,240cm до 300cm

b) Меранти даска од 28 mm. Должина од 3-5 метри

Меранти талпа од 42mm,52mm,65mm и 78mm.Должина од 3-5 метри

2.Афричка граѓа САПЕЛИ-МАХАГОНИ во дебелина од 52mm и 78mm.За производство на комоди за надворешни и внатрешни скали,влезни врати и др.

3. Афричка граѓа ИРОКО во дебелина од 52mm и 78mm долга од 3-5 метри

4.АФРИЧКИ ОРЕВ во дебелина од 52mm и 65mm.

5.АМЕРИЧКИ ХРАСТ во дебелина од 26mm од 28mm,42mm и 65mm.

6.АМЕРИЧКИ ЈАСЕН во дебелина од 32mm и 26mm

7.ЕВРОПСКИ ХРАСТ во дебелина од 32mm и 32mm

8.Резана граѓа ОКУМЕ со дебелина од 52mm a должина од 2,40 до 3,50 метри

9. Резана граѓа САМБА во дебелина од 52mm a должина од 3 до 4 метри

10.Резана граѓа АФРИЧКО СИЛО од 52mm за внатрешни врати

11.Резана граѓа АМЕРИЧКИ ПОЛАР од 52mm за внатрешни врати

12.Специјална граѓа БАНКЕРАЈ и ИПЕ од Малезија и Бразил за базични,надворешни обложувања на куќи,балкони,жардињери за кои даваме гааранција од 30 до 40 години издржливост на атмосферски влијанија,со ширина од 7cm, 9cm и 12cm а должина од 2,50 до 5 метри.

13. ПАРКЕТ класични типови

- КЕМПАС дебелина 19mm ширина 90mm должина од 50cm, 60cm,80cm,100cm,120cm до 150cm

-ЕКСТРА ДУЗЕ20mm,ширина 50cm,должина од 50cm до 150cmж

-ХРАСТОВ дебелина 20mm,ширина18,50 cm должина од 2 до 3,20 метри

14. Паркет ТРАКЕТ дебелина 15mm ширина 12cm, 18,5cm и 21cm должина од 3,80 – 2,20 метри

Го има во следните дезени БУКА ПРИМА, БУКА НАТУРАЛ,ХРАСТ НАТУРАЛ,ХРАСТ ТАБАКО,ХРАСТ САХАРИ,ИРОКО ПРИМА,ПИК ПРИМА,КЕМПАС ПРИМА, ДУЗЗЕ ПРИМА,МЕРАБУ ПРИМА,ЈАТОБА ПРИМА,ОРЕВ ПРИМА,ВЕНГЕ

 
PDF Печати Е-пошта

ИНТЕР ДРВО ТРЕЈД

Добредојдовте..

 

Наскоро повеќе информации..

Повеќе...
 


Покренато од Elkom Group. | web design | hosting solution