Developed by JoomVision.com


Услуги PDF Печати Е-пошта

Наскоро повеќе информации текстови и фотографии..

 

- кроење со професионални компјутерски столарски машини

- кроење облини - неправилни форми со “CHC” компјутерска машина
-
машинско кантирање(прволиниско и криволиниско) компјутерска машина
-
бушење за клап шарки и др.
-
прецизно кроење на посформинг врати и работни плочи
-
жлебање,нутовање за лесонит и други услуги
-
фарбање во комора со полиуретански и други бои

 


Покренато од Elkom Group. | web design | hosting solution